Online pénztárgépek alkategória

Online pénztárgépek alkategória
CASHBOX base pénztárgép

CASHBOX base pénztárgép

Adatlap megtekintéseA pénztárgép gyors termo nyomtatóval rendelkezik (22 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben, wifi/UTP hálózaton keresztül, felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CashBox base online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

CASHCUBE LIGHT ONLINE PÉNZTÁRGÉP

CASHCUBE LIGHT ONLINE PÉNZTÁRGÉP

Adatlap megtekintéseMegbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompact méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt.

 
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

CASHCUBE MINI ONLINE PÉNZTÁRGÉP

CASHCUBE MINI ONLINE PÉNZTÁRGÉP

Adatlap megtekintése124900Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 400 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, a kerekítős euró-szabványú szoftver, a beépített akkumulátor és a GPS egység. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Amennyiben egyszerűen hordozható akkumulátoros üzemmódban szeretné használni, csak be kell kapcsolnia és már működik is.

 
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

DATECS DP-25EU C10 ONLINE PÉNZTÁRGÉP

DATECS DP-25EU C10 ONLINE PÉNZTÁRGÉP

Adatlap megtekintéseA Datecs DP-25 EU C10 mindent tud, amit a Datecs DP-25 EU tudott, három kiegészítéssel bővült:

  • belekerült a kerekítés,
  • benne van a bérlési lehetőség, kódolható,
  • napi kód a szervizkódhoz.  ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

DATECS DP-35EU ONLINE PÉNZTÁRGÉP

DATECS DP-35EU ONLINE PÉNZTÁRGÉP

Adatlap megtekintéseMKEH Engedély száma: A133
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Pénztárgép és nyomtató márkák

Tel.: 06-52/541-750


Tel./fax: 06-52/412-289

Mobil: 06-20/9819-117

E-mail: info@irodagepjavito.hu

© Copyright 2017 Irogépjavító - All Rights Reserved

   elme projekt kft logo