Vonalkódolvasó

Vonalkódolvasó
ARGOX AI-6800  VONALKÓDOLVASÓ

ARGOX AI-6800 VONALKÓDOLVASÓ

Adatlap megtekintéseAz Argox AI-6800 a felső kategóriában lendül támadásba. A vonalkódolvasó ötvözi a kiváló minőséget és teljesítményt a strapabíró, de mégis vonzó külsővel.

A készülék most állvánnyal együtt kitűnő áron vásárolható meg.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

ARGOX AS-8020 VONALKÓDOLVASÓ

ARGOX AS-8020 VONALKÓDOLVASÓ

Adatlap megtekintéseJelentősen csökkentheti a logisztikai, vagy raktározási feladatokhoz szükséges időt az Argox vezeték nélküli szkennerével. A készülék gyors, ütésálló és akár 100 méteres távolságból is képes továbbítani a vonalkódokban tárolt információkat a számítógépeknek vagy a kereskedelmi rendszereknek.

Az Argox Bluetooth technológiát használó vonalkódolvasója, az AS-8020 12 órán keresztül üzemeltethető egyetlen töltéssel, ez alatt az idő alatt több ezer terméket azonosíthat a segítségével. A 100 méteres hatótávval rendelkező vezeték nélküli készülék az összes elterjedt 1D kódfajtát gyorsan dolgozza fel, könnyedén csatlakoztatható számítógépekhez vagy pénztárgépekhez, ráadásul erős napfényben is megbízhatóan üzemel.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

ARGOX AS-8310 VONALKÓDOLVASÓ

ARGOX AS-8310 VONALKÓDOLVASÓ

Adatlap megtekintéseA kimagasló sebesség, az ütésállóság vagy a kódok automatikus azonosítása csak néhány azok közül a tulajdonságok közül, amik ideális választássá teszik az Argox készülékét az élelmiszerüzletek, az egészségügyi intézmények és a szállítással foglalkozó cégek számára.

Az AS-8310 egy olyan CCD technológiás szkenner, ami nagyobb teljesítményre képes, mint a lézeres olvasók többsége. Az 1D az RSS valamint a GS1 kódokat egyaránt kimagasló sebességgel értelmezi, az azonosításukra pedig még erős fényben, vagy akár fél méteres távolságról is alkalmas.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

DATALOGIC QD2430 VONALKÓDOLVASÓ

DATALOGIC QD2430 VONALKÓDOLVASÓ

Adatlap megtekintéseNapjainkban a kétdimenziós kódok a fénykorukat élik a jelöléstechnika világában. A kétdimenziós kódok olvasási technológiája már elérhető áron beépíthető a vonalkódolvasó készülékekbe. A 2D szkennerek egyre népszerűbbek és egyre szélesebb körben alkalmazzák azokat. A Datalogic QD2430 megfizethető áron juttatja el a felhasználókhoz a 2D vonalkódok olvasásának lehetőségét.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

HONEYWELL 5145 VONALKÓDOLVASÓ

HONEYWELL 5145 VONALKÓDOLVASÓ

Adatlap megtekintéseA Honeywell strapabíró lézeres vonalkódolvasója az értékesítését, a készletnyilvántartást és az irodai adatfeldolgozást egyaránt megkönnyítheti. A MS 5145 egy rendkívül pontos lézeres szkenner, mellyel közepes távolságból olvashatja le az információkat. Alkalmas az összes elterjedt 1D és RSS kód feldolgozására, beépített USB portján keresztül pedig könnyedén csatlakoztatható Pos terminálokhoz, számítógépekhez és más eszközökhöz.
ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Pénztárgép és nyomtató márkák

Tel.: 06-52/541-750


Tel./fax: 06-52/412-289

Mobil: 06-20/9819-117

E-mail: info@irodagepjavito.hu

© Copyright 2017 Irogépjavító - All Rights Reserved

   elme projekt kft logo